Database management

Als data het nieuwe goud is, moet je het natuurlijk koesteren. En vooral heel goed genereren én managen. Wij weten hoe.

Vrijblijvend Kennismaken

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

It's all about that database

Big data is niet alleen booming, het is ook onmisbaar. Je data is je goudmijn, de ruggengraat van je merk en de basis voor je beslissingen. Data kwijtraken is dan ook pure horror. En hoewel wij wel van een beetje spannend houden, zijn we in dit opzicht oersaai en degelijk: security first!

We helpen je daarom met de hosting van je website en bouwen supersolide contentmanagementsystemen (CMS) voor je. En dat is zeker geen 'one size fits all'. Natuurlijk niet. Het is maatwerk. Daarom bedenken wij database-oplossingen die helemaal toegespitst zijn op jouw processen, markt, tooling, data en doelstellingen. Daarbij maken we het nooit onnodig complex. Integendeel. Maar als complexiteit nodig is, durven we dat gerust aan. Sterker nog, het zijn de mooiere uitdagingen voor onze slimmeriken.

Text image
  • Betrouwbare data is makkelijk te vinden en te filteren, waardoor jij de juiste beslissingen neemt.
  • De data is eenduidig: we dragen zorg voor een databaseontwerp waarbij de juiste technieken worden toegepast. Hierdoor wordt spaarzaam omgegaan met opgeslagen data en zorgen we ervoor dat dezelfde data niet meervoudig wordt vastgelegd.
  • Inzichtelijk maken van data: op basis van jouw wensen is het mogelijk om de data realtime uit te wisselen met Business Intelligence software.
  • Je werkt sneller, want met een paar klikken rolt precies die data uit je base die je nodig hebt.
     

Database management

Stukjes data zonder context zijn net zo handig als een berg puzzelstukjes zonder dat je weet wat de afbeelding moet worden. Dat wil je niet. Pas als je de data weet te plaatsen, wordt het informatie en kun je er geweldige dingen mee. Juist daarom is het zo belangrijk dat je databasemanagement in orde is.

Een greep uit onze databaseoplossingen

Veel van onze opdrachtgevers zetten online campagnes in en hebben tools en applicaties. Voor lekker veel zekerheid en gemak, bieden wij onze eigen hosting aan. Onze hulp met datamanagement is ideaal voor jou als je:

  • Een soepel en intuïtief CMS wil dat je nooit negatief verrast.
  • Een e-commerce applicatie hebt of wil, die gebruiksvriendelijk is en technisch steengoed in elkaar zit.
  • Cloud hosting wil die slaapverwekkend zorgeloos is.
Text image

Oh, en dan nog even dit...

Hoewel we het belangrijk vinden dat je data duidelijk gestructureerd is, weten we natuurlijk dat er vooral ook lekker mee gewerkt moet worden. Daarom bieden we de beste gebruikerservaring. Of jouw oplossing nou voor intern of extern gebruik is; al onze oplossingen zijn ontworpen vanuit de principes van user centered design. Oké, dat betekent niets meer dan 'de gebruiker staat centraal', maar dat is dus wel cruciaal.

LET’S MEET.

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen één werkdag terug voor het maken van een vrijblijvende kennismaking.