Disciplines

Marketing fueled by:

Insights

Onmisbaar voor elke organisatie: data. Of beter gezegd: de inzichten die je eruit kunt halen. We halen het overal vandaan: uit onderzoeken, tests, databases, sessies, eerdere resultaten, enzovoorts. Alles om samen betere beslissingen te kunnen nemen.

Creativity

Zonder geweldige ideeën kom je nooit tot het ultieme resultaat. Dus staat creativiteit op een enorm voetstuk bij ons. Het wordt vaak vooral aan concept en design gekopppeld, maar binnen Blue Dragon zien we het bij al onze vakgebieden terug. Natuurlijk hebben we de vrije denkers die met briljante merk- en campagneconcepten komen. Maar onze marketeers en techneuten zijn echt niet minder creatief. Als we ze allemaal bij elkaar zetten, heb je helemaal een voedingsbodem voor nieuwe manieren om dingen te laten lukken.

Technology

Technologie kan projecten laten accelereren, maar dan moet je het wel begrijpen, beheersen en gebruiken. Onze ontwikkelaars maken niet alleen feilloze websites, webshops, tools en apps, maar verleggen ook de grenzen van de bedrijfsmodellen van onze klanten. Nooit technologie om de technologie, maar technologie als basis voor effectiviteit, efficiency en veiligheid.

LET’S MEET.

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen één werkdag terug voor het maken van een vrijblijvende kennismaking.