Conversie optimalisatie

Wij optimaliseren je website zodat je er meer conversie uithaalt. Een continu proces dat om een sterke strategie vraagt.

Vrijblijvend Kennismaken

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

Text image

CONVERSIE- OPTIMALISATIE: LAAT BEZOEKERS NIET AFHAKEN

Je cijfers checken in Google Analytics en zien dat je vandaag een bezoekersrecord hebt neergezet. Dat is lekker. Maar… wat hebben al die mensen op je website gedaan? Je wil natuurlijk dat ze doen waar jij op hoopt: inschrijven voor je nieuwsbrief, een product kopen of een offerte aanvragen.

Wij helpen je om dat voor elkaar te krijgen. Door al onze conversiekennis en -tools slim in te zetten én door een lange adem te hebben. Als jij dan nog even voor een gewild product of een relevante dienst zorgt, gaat het vliegen.

CONVERSIE VERHOGEN?

We volgen je bezoekers en houden alles in de gaten tot het moment dat conversie dichtbij is. Haakt iemand af voordat ‘ie op de bestelknop drukt? Of laat hij het gevulde winkelmandje middenin het gangpad staan? Dan weten wij waarom.

Dat iemand niet bij je koopt, kan natuurlijk meerdere oorzaken hebben. Mensen zijn misschien niet overtuigd van je product of dienst. Of ze hebben het geld niet. Of er zijn andere prioriteiten. Kan allemaal gebeuren.

Text image

VERBETER DE CONVERSIE MET A OF B

Eén ding weten we zeker: aan je website hoeft het niet te liggen. Door realtime monitoring, gebruikersanalyses en A/B-testing weten we precies wat niet werkt en wat wel. Structuur, navigatie, laadtijd, bestelproces, zoekfunctie, formulieren, chatfunctie, reviews, call-to-actions, woorden, beelden… we spelen en experimenteren ermee tot we de winnende formule hebben gevonden.

Zijn we er dan? Zeker niet, want je markt verandert continu. En je concurrenten en je doelgroepen ook. Daarom blijven we je website, app of toepassing continu testen en optimaliseren.

CONVERSIE- OPTIMALISATIE: ZO DOEN WIJ DAT

Misschien denk je wel dat je hartstikke goed verkoopt. Totdat je ziet dat 80% zo je digitale winkel uitloopt, zonder te kopen of te groeten. Dat is gewoon zonde. Laten we samen aan de slag gaan met het verbeteren van de conversie. En vul je voorraad maar alvast aan, want je website is straks onweerstaanbaar.

MET CONVERSIE-OPTIMALISATIE ...

  • Heeft je website precies de juiste structuur
  • Navigeren je bezoekers het meest effectief
  • Is je laadtijd zo kort mogelijk
  • Heb je de meest vloeiende bestelprocedure
  • Is je content sterk gepersonaliseerd
  • Haal je continu het onderste uit je website

LET’S MEET.

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen één werkdag terug voor het maken van een vrijblijvende kennismaking.