Content marketing

De aandacht vasthouden. De interesse laten groeien. Een band met je doelgroepen opbouwen en vasthouden. Met goede content marketing kan het.

Vrijblijvend Kennismaken

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

Text image

Content creatie voor merken die harten willen veroveren

Social media content, content marketing, influencer marketing of simpelweg 'je verhaal’ – het begint allemaal met een kanon van een strategie. Zodat jouw content bij de juiste mensen onder ogen komt en écht binnenkomt. En dan ook nog op het goede moment.

Oh, en wat we onder content verstaan? Boeiende blogs, interessante artikelen, strakke visuals, inspirerende video’s en vlogs, rake advertenties,
uitdagende games en nog veel meer. Het is maar net wat bij jou, je doelen en je doelgroep past.

Contentstrategie: binnenkomen, vasthouden en volhouden

We hebben inmiddels bijna net zo veel bedrijven als mensen in Nederland. Dan is het een ware kunst om op te vallen. Om vertrouwen te winnen van je doelgroep en een band op te bouwen – en dan hebben we het niet over breedband. Je moet weten hoe je bij mensen binnenkomt. Hoe doe je dat zonder contentstrategie? Precies, niet.

Samen vinden we uit wie jouw doelgroepen zijn, hoe je ze het beste bereikt en hoe je ze laat doen waar jij voor gaat: converteren.

  • Je haakt zo vroeg mogelijk in de klantreis lekker veel potentiële klanten aan.
  • Je krijgt verkeer van je social media naar je website en van je vlog naar je (web)winkel.
  • Je laat zien dat je merk menselijk is.
     

Nu nog die content

De volgende stap na die killer contentstrategie? Juist, de content. Wij regelen het voor je.

Copy

Zonder goede copy ben je nergens, tenzij je 'ergens onderaan bungelend' een prima plek vindt. Daarom heb je copywriters nodig die sterke verhalen ademen. Die jouw boodschap zo overbrengen, dat je doelgroep denkt: 'zo, dat moeten mijn vrienden eens lezen'. Teksttovenaars die er ook nog eens voor zorgen dat het óveral klopt. Van je brochures, je website, video’s tot je social media en van je mailings, tekstadvertenties, display banners tot je SEO.

Social media content

Wij gaan over liken. Over weten wat werkt, zoals foto's die zo lekker deelbaar zijn, quotes, interessante infographics, video's, animaties en meer. Vertel je een keer wat aan iemand in levenden lijve, krijg je te horen dat ze dat al op Facebook hebben gezien. Bam!

Vlogs

Deze blogs in videovorm zijn hot. Daar gaan wij onze vingers dus lekker wél aan branden. Want ze zijn geweldig om ideeën te delen, concepten uit te leggen, te entertainen én ze geven je merk een berg persoonlijkheid.

Blogs en meer

Blogs, artikelen, klantcases, webinars…zo laat je zien wie je bent, wat je in huis hebt en dat je weet waar je doelgroep behoefte aan heeft. Wij vinden dé manier om jouw boodschap over de bühne te brengen.

LET’S MEET.

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen één werkdag terug voor het maken van een vrijblijvende kennismaking.