Online advertising

Adverteren kost bakken met budget. Genoeg reden dus om het hyper effectief toe te passen. Online kan dat natuurlijk perfect.

Vrijblijvend Kennismaken

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

Text image

Met online advertising ben je altijd in beeld bij je doelgroep

Ooit tot in de hete zomer achtervolgd door die winterjas die je al maanden eerder daadwerkelijk kocht? Veeg het zweet maar van je voorhoofd, dát overkomt je bij ons niet. Elke online advertising campagne is on point. En de jouwe dus ook. Met online adverteren ben en blijf je altijd in beeld bij het juiste publiek. Maar dan wel op de momenten dat ze je echt willen, met een boodschap die jij wil vertellen. Of het nu gaat om social media advertising, Google Ads, display advertising of video advertising.

Wij komen álles over je markt te weten

Een goed begin is de halve wereld aan je voeten. Daarom onderzoeken we álles: je markt, je branche, je segment en je concurrenten. We zouden ze zelfs fouilleren als het kon. Zo kijken we ook naar trends, je huidige marktpositie en nog belangrijker: de plek waar jij naartoe wil. Want als we weten waar we heen willen, is het makkelijker uitstippelen hoe je daar komt.

Text image

Online adverteren heeft bij ons écht zin

Je hebt een fantastisch merk of product en je staat in de startblokken om je publiek iets geweldigs te bieden. Maar ja, dan moet je dat publiek wel bereiken én in actie krijgen. Dat regelen we. Wat wil je?

Social advertising

Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn… jouw doelgroep is altijd en overal online, dus moet jij dat ook zijn. Precies daar waar jouw doelgroep actief is, zetten we jou in de social-spotlight. Met rake, opvallende ads en gerichte targeting sturen we ze jouw kant op.

Display advertising

Zet jezelf in de kijker met waanzinnig mooie display banners. Van branding tot activatie; wat je doel ook is, wij brengen jou bij de juiste doelgroep in beeld en overtuigen ze om voor jouw merk te kiezen. Ken je die gave advertenties die soms hele homepages overnemen? Die kunnen van jou zijn. Op de meest relevante websites.

Retargeting

Laat geen klant meer door je vingers glippen. We volgen je doelgroep op de voet en precies op het moment dat ze je willen, brengen we jou opnieuw in beeld. Met bijvoorbeeld het product dat je doelgroep al eerder zocht of een gerelateerd product die helemaal bij jouw nieuwe klant past. Door dat extra duwtje op bijvoorbeeld Facebook, in zoekmachines of op relevante websites is die conversie zo binnen.

Affiliate marketing

Bol.com, Coolblue, Amazon, FrankWatching, Emerce, De Speld… lift mee op het succes van webshops, platformen en blogs waar jouw doelgroep zich dagelijks laat zien. Wij vinden de allerbeste affiliates, die voor jou keihard resultaat opleveren. En we sluiten de beste deal.

Search advertising

Je doelgroep is naar je op zoek in de welbekende zoekmachine, dus kom vooral bovenaan in de zoekresultaten te staan. Iemand heeft een relevante zoekopdracht ingevuld? Bam! Daar sta je, direct bovenaan in Google, met exact de juiste woorden.

Video advertising

Het enorme bereik van video ads is niet te filmen. Met trefzekere targeting bereiken we precies de juiste kijker met de juiste video. Van beeld, geluid, stem tot special effect – jouw video advertenties ontstijgen de ruis en maken de juiste impact. Waar, vraag je? Nou, bijvoorbeeld op YouTube, relevante websites of Uitzending Gemist.

Shopping advertising

Je doelgroep is klaar om te kopen, zoekt een bepaald product en ziet een opvallende Google Shopping ad met het complete plaatje, je productfoto, de prijs, leveringsvoorwaarden, uitvoeringen en beoordelingen. Eén klik verwijderd van conversie.

Text image

Digital advertising: zonder strategie kom je nergens

Een advertentie opzetten kan iedereen. Je klikt op 'Bericht promoten' op Facebook en… bent teleurgesteld. Online advertising is meer dan geld over een digitale balk smijten en maar hopen op het beste. Het is nadenken over wie je bereikt, waar zij op dat moment in de klantreis zitten, wat je ze vertelt en welke call to action je erin zet. Wij weten van wanten. En jouw doelgroep? They want you. Klaar om toe te slaan?

LET’S MEET.

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen één werkdag terug voor het maken van een vrijblijvende kennismaking.