SEO

De hele wereld zit op Google. Een enkeling op een andere zoekmachine. Logisch dat je vindbaar moet zijn. Wij zorgen daar voor.

Vrijblijvend Kennismaken

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

Text image

Marketingstrategie

Je kan nog zo’n mooie website hebben, als niemand hem weet te vinden, heb je er weinig aan. Je wil je doelgroep bereiken. Dankzij Search Engine Optimization (SEO), oftewel zoekmachine-optimalisatie, is je website beter vindbaar in de gratis zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Dit noemen we ‘organische’ zoekresultaten. Zoekmachines als Google worden blij van een SEO-technisch geoptimaliseerde website, steengoede SEO-content en een sterke user experience.

Voordelen van unieke SEO

We voelen je allereerst flink aan de tand over alles wat je nu doet. Zo willen we bijvoorbeeld exact weten hoe je funnel eruitziet. Welke gaten er te vullen zijn. Niet met praatjes, maar met content, activiteiten en mechanismen die raken en werken. En die gebruiken we dan precies daar waar je doelgroep zit, anders heb je er niets aan.

Met onze ijzersterke marketingstrategie, waar SEO onderdeel van is, zorgen wij voor een plek op die eerste pagina. Wat levert jou dat op?

  • Relevant websiteverkeer: bezoekers die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn, converteren sneller.
  • Je naamsbekendheid versterken.
  • Relatief lage kosten: je investeert in een slimme strategie met langdurig effect en betaalt niet per klik of vertoning.
  • Duurzaam resultaat: je blijft gratis verkeer aantrekken.
  • Een kwalitatieve én gebruiksvriendelijke website.
  • Resultaten die meetbaar zijn!
  • Hoog in Google staan, wat vertrouwen creëert bij je doelgroep.

SEO levert je omzet op

Je potentiële klant tikt een aantal zoekwoorden in en op basis van deze woorden schotelt de zoekmachine webpagina’s voor die relevant, toegankelijk en populair zijn. Zo’n acht op de tien gebruikers kijkt niet verder dan de eerste paar zoekresultaten. Een bezoekje aan de tweede pagina is, voor de meeste mensen, ook echt óndenkbaar. Sta jij niet tussen die eerste tien onbetaalde zoekresultaten? Dan kost dit je veel bezoekers en zelfs potentiële klanten.

Stap voor stap scoren met SEO

Heel eerlijk, met alleen goede teksten en een eerste plek in de zoekresultaten ben je er (nog) niet. Voor jouw omzet is het belangrijk dat je bezoekers trekt én dat ze doen waar jij op hoopt. Denk aan zich inschrijven voor een nieuwsbrief, een product kopen of iets downloaden. Wat je ook wil bereiken, onze experts kijken samen met jou naar het grotere plaatje. Om je website SEO-proof te maken, hanteren we de volgende stappen.

Text image

ONDERZOEK

Jouw SEO-kansen leggen we bloot door middel van een markt-, concurrentie- en website-onderzoek.

STRATEGIE

We bepalen interessante zoekwoorden voor jouw doelgroep (zoeken zij op 'antibacteriële gezichtscrème' of juist op het probleem?) en koppelen daar een concrete strategie aan.

SEO ICT OPTIMALISATIE

Zoekmachines waarderen websites die technisch goed in elkaar zitten, zodat je bezoeker lekker snel vindt wat ‘ie zoekt. Daarom voeren we een ICT-scan uit en verbeteren we je 'technische health score’.

SEO CONTENT OPTIMALISATIE

Goede SEO-content doet twee dingen: lezers altijd op de eerste plaats zetten én hoog scoren in zoekmachines. Dat regelen we, door te weten waar jouw doelgroep op zoekt en passende SEO-teksten daarbij te schrijven. Van die lekker lezende teksten met zoektermen op precies de juiste plekken, zodat potentiële klanten niet meer om je heen kunnen.

LINKBUILDING

Opboksen tegen grote namen met een website-autoriteit waar je 'u' tegen zegt, is niet makkelijk, maar ook niet onmogelijk. Door continu kwalitatieve links op andere websites te plaatsen, krijgt ook jouw plek op het web meer autoriteit en daarmee meer zichtbaarheid.

SEO UX

Je wil dat een bezoek aan jouw website een effectief en efficiënt feestje is voor je bezoeker. Ook Google is hier blij mee. Die wil namelijk de meest relevante én gebruiksvriendelijke website tonen aan zoekers. Daarom analyseren we het gedrag van je bezoekers en kijken we continu naar de gebruiksvriendelijkheid van je website. Zo optimaliseren we bijvoorbeeld de mobielvriendelijkheid, laadsnelheid en safe browsing. Je ideale klant? Eentje die blijft hangen en converteert.

RESULTATEN

We kijken naar behaalde resultaten en brengen in kaart hoe ze bijdragen aan jouw doelstelling. Zo nodig sturen we bij, scherpen we de strategie aan of gooien we het roer compleet om.

Text image

SAMEN GAAN WE VOOR SEO SUCCES

Wij kunnen je zeker helpen als je optimaal wil scoren met SEO. Dit aan de hand van een totaalpakket. Wanneer je duizend bezoekers op een dag hebt, maar niemand koopt iets of neemt contact met je op, heb je er nog niets aan. Dan zijn tien bezoekers die wél converteren, natuurlijk beter. We maken samen met jou van je digitale online thuisbasis een conversieknaller. Gewoon, omdat het kan.

Ben jij klaar voor online succes maar weet je niet helemaal hoe? Bel of mail ons!

LET’S MEET.

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen één werkdag terug voor het maken van een vrijblijvende kennismaking.