Online productie en activatie

Oké, we hebben strategie en concept heel hoog zitten. Maar er komt een moment dat je vooral moet gaan maken en toepassen. Pas dan kunnen de strategieën en concepten zich bewijzen.

Vrijblijvend Kennismaken

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

Text image

Van strategie naar online productie en activatie

We hebben samen je online strategie bedacht. Nu is het tijd voor actie. Ja, je merkstrategie en 
campagnestrategie zijn belangrijk, maar de uitvoering is dat ook. Je strategie kan op papier geniaal zijn – als de uitvoering te wensen overlaat, koop je er nog niks voor. En je potentiële klanten dus ook niet. Daarom stoppen we in de uitvoering minstens zoveel moeite en slimheid.

Wat we doen? Nou ja, eigenlijk alles.

Hoge posities in Google? Sterke merkverhalen? Onweerstaanbare content? Spraakmakende campagnes? Meer volgers op social media? Doen we. Maar nog véél meer. Websites, apps, video’s, animaties, vlogs, blogs, games, e-mailings… we maken het voor je en alles wat nodig is hebben we in huis. Alles, maar dan ook écht alles om jouw boodschap over te brengen en je doelgroepen te activeren.

Activeren in
3, 2, 1...

Alles wat we maken en inzetten is gericht op het behalen van je online doelstellingen. Activeren die handel. Letterlijk. In contact komen met je doelgroepen en ervoor zorgen dat zij reageren op je aanbod, converteren, de content tot zich nemen en nog meer van je merk gaan houden. Hoe? Door ervoor te zorgen dat je gezocht en gevonden wordt. En door de gebruikerservaring nog persoonlijker en memorabeler te maken. Door je stem te zijn op social media. En je online community te laten groeien. Door data-driven online activatiecampagnes te lanceren die meer dynamiek hebben dan een stuk van Beethoven. Door álles uit de kast te trekken om ervoor te zorgen dat er resultaat komt.

Text image
Text image

Managen, monitoren en optimaliseren

Het houdt niet op bij het produceren en activeren. Het grote succes schuilt in het managen en optimaliseren van wat je aan het doen bent. Precies daarom stellen we jouw doelen vast en verwerken we die in een jaarplan. Met onze gezamenlijke strategiesessies bekijken we of we lekker gaan. Hoe wij weten of we goed aan de weg timmeren? Dat meten we af aan scores op het gebied van conversie, branding, SEO, UX, website performance, content, social media, advertising en meer.

Wat we roepen, maken we waar

We monitoren elke campagne, advertentie, klik, like en andere stap die jouw doelgroep zet. Uit al die data halen we relevante inzichten en leggen deze naast je KPI’s: wat werkt goed en wat kan beter? We sturen bij en optimaliseren, zodat jouw doelen ook echt worden behaald. Want wat wij roepen, maken we waar. Al die fantastische resultaten delen we natuurlijk ook met jou. Dat doen we tijdens onze performance review meetings.

Klaar voor online impact? Let’s go, gas erop!

LET’S MEET.

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen één werkdag terug voor het maken van een vrijblijvende kennismaking.