Marketing Automation

Marketing automation gebruikt technologie en data om marketingactiviteiten te automatiseren, klantinteracties te personaliseren en de effectiviteit te verbeteren. Het doet wonderen! There I said it.

Vrijblijvend Kennismaken

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

Text image

De cheerleader die je klant over de streep helpt

Je klant laten converteren is soms topsport. Marketing automation helpt je een handje. Met handige marketing automation software en tools is scoren dan ook makkelijker dan ooit. Je loopt al met je klant mee voordat je ze kent, ziet dus de stappen die ze maken en bent er op precies het juiste moment om ze die finishlijn over te helpen. Want dankzij marketing automation lukt het je om precies de juiste content op het goede moment aan te bieden. En dan ook nog eens in de juiste volgorde. Zonder dat jij met een klembord en een pen achter mensen aan moet lopen. Alles is geautomatiseerd én persoonlijk.

Stoom je bezoeker klaar voor aankoop

We hebben gemiddeld best wel wat contactmomenten nodig voordat we overgaan tot aankoop of aanvraag. Als iemand jou één keer voorbij ziet komen, heb je daar dus niet per se veel aan. Precies daarom is er marketing automation: je voorziet je bezoekers telkens van nieuwe informatie om ze zo steeds een stukje verder naar de conversie te loodsen. Hoe? Nou, bijvoorbeeld zo:

  • Verstuur gerichte e-mails die helemaal zijn afgestemd op de interesses van elke ontvanger.
  • Creëer dynamische landingspagina’s en formulieren die automatisch aanpassen op basis van de interesses, wensen en het gedrag van elke bezoeker.
  • Maak je blog dynamisch, zodat de inhoud perfect aansluit op de bezoekers; wie ze zijn, in welke onderwerpen ze geïnteresseerd zijn en hoe ze zich op je website gedragen.
  • Beheer al je social media accounts op één plek en automatiseer de gewenste acties op basis van sociale interacties.
  • Volg je leads op alle denkbare apparaten en gebruik de inzichten om de content en het design van je website te optimaliseren.
  • Stuur gepersonaliseerde berichten naar je belangrijkste leads.

Is het daarna klaar? Welnee. Wij zijn verslaafder aan analyseren, onderhouden en verbeteren dan jij aan je favoriete app. Zet je maar alvast schrap voor de lancering!

Text image

De juiste tools voor je marketing automation

Marketing automation biedt 1.001 mogelijkheden – zeker voor een beetje creatieve marketeers. Da's ook gelijk de valkuil, want als je het niet goed uitvoert, is de ontvanger geïrriteerd en vertrokken. Wij hebben marketing automation software waarmee je proces gesmeerd loopt. En dat allemaal op een leuke, vriendelijke en speelse manier.

Wil je weten hoe jouw marketing automation eruitziet? Hoe we jouw klanten van het 'hou mij op de hoogte'-formulier naar de daadwerkelijke order krijgen? Vul dan het formu… of nee, bel of mail ons gewoon even!

LET’S MEET.

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen één werkdag terug voor het maken van een vrijblijvende kennismaking.