Web & App Development

Veel van je marketinginspanningen zijn er op gericht om doelgroepen naar je website of app te krijgen. Doodzonde als de ontvangst daar dan niet perfect is. Of het nu een indrukwekkende brand experience, een onmisbare schakel in je distributiemodel of beide is: het moet kloppen en het moet werken.

Vrijblijvend Kennismaken

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

Elke pixel ademt jouw verhaal

We doen bijna alles online. Pizza’s bestellen, vakanties boeken… zelfs een auto kopen we steeds vaker in een webshop. Maar ook onze inspiratie en informatie halen we online. Dat vergt super gebruiksvriendelijke, feilloze websites en apps, want de gemiddelde klant is me toch een partij verwend! Dus als ze hun weg eenmaal naar jouw website of app gevonden hebben, mag niets een perfect gebruik meer in de weg staan. Iedereen moet vlotjes zijn weg kunnen vinden, beschikbare tools eenvoudig kunnen gebruiken en foutloos kunnen kopen. Bovendien moeten ze weten bij welk merk ze te gast zijn, zodat je ook vanuit dat oogpunt aan de relatie en de loyaliteit werkt.

Zo’n verleidelijke website of app die altijd en overal feilloos presteert én er ook nog eens gelikt uitziet? Wij maken hem voor jou. Design, techniek, functionaliteit, creativiteit, gebruiksvriendelijkheid… the works.

Webdesign en webdevelopment

Mensen bezoeken een website niet. Waarom zouden ze dat doen? Ze gebrúiken een website. En dat doen ze alleen als er ook wat te halen valt. Dat zit hem natuurlijk vooral in de content die hun verwachtingen het liefst overstijgt, maar ook zeker in de looks, routing, techniek en werking van de website. Daarom gaan we al vroeg in gesprek met groepen eindgebruikers, laten we ze prototypes testen en gebruiken we alle feedback om een parel van een website te bouwen. Helemaal in lijn met jouw merk en hoe je gezien wil worden, natuurlijk.

Text image

Wat we doen om jouw website of app te ontwikkelen

  • Gebruikersprofiel: wie moeten ermee gaan werken, op welke plekken en momenten gaan ze hem gebruiken en wat vinden zij belangrijk?
  • Functie: wat moet jouw website of app voor de gebruikers doen en betekenen?
  • Omgeving: welke soortgelijke website of apps zijn er en wat is hun toegevoegde waarde?
  • Design & development: op basis van flows, wireframes, mockups en prototypes werken we toe naar de ideale invulling, werking en look.

Na het opleveren van je website of app ben je nog niet van ons af, want we blijven monitoren, analyseren, onderhouden, updaten en verbeteren. De digitale wereld staat namelijk nooit stil en web & app development is nou eenmaal ons ding.

App development

Everybody appie! ’Was dat niet de slogan van die supermarktketen, jongens?' Ja, zeker wel. Maar hier past 'ie beter. Want met jouw app gaan we heel veel mensen heel blij maken. Laten we samen een app ontwikkelen die ze nog vaker willen openen dan die van hun Instagram of Facebook.

Applicaties en platformen

Hoe soepel lopen jouw bedrijfsprocessen? Als je alles handmatig in een spreadsheet knalt, dan is er wel wat werk aan de winkel. Maar zelfs wanneer je een groot deel al voor elkaar hebt, helpen wij je verder naar de volgende stap.

CMS-systemen, webshops, managementsystemen, ecommerce-applicaties, beheeromgevingen, intranetomgevingen… wij maken complexe systemen toegankelijk en zorgen er samen met onze klanten voor dat ze een succesvol onderdeel van hun bedrijfsprocessen zijn en blijven.

De stappen naar een kansrijke website of app

  • Inventarisatie: wat is je online strategie, hoe moet je distributie zijn, welke systemen heb je, welke ontwikkelingen komen eraan, wie doet wat, wat gebeurt er bij concurrenten, enzovoorts?
  • Conceptontwikkeling: een dedicated team gaat brainstormen, ontwikkelt de conceptopzet en legt die nauwkeurig vast.
  • Technisch en visueel design: het team ontwerpt klikbare wireframes en mockups.
  • Prototyping: het team ontwikkelt een prototype en gaat het testen, testen, testen, optimaliseren, testen… net zolang totdat iedereen tevreden is.
  • Lancering: als alle duimen omhoog staan, gaat je applicatie live.

Is het daarna klaar? Welnee. Wij zijn verslaafder aan analyseren, onderhouden en verbeteren dan jij aan je favoriete app. Zet je maar alvast schrap voor de lancering!

LET’S MEET.

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen één werkdag terug voor het maken van een vrijblijvende kennismaking.