Banner

KEEPING UP TO SPEED

De Ekris webshop

Boek soortgelijke resultaten

Curious mindset

Proactief zijn, daar houden we van. Dus kwamen we zelf met het idee om de webshop die we jaren geleden voor Ekris hadden ontwikkeld, eens flink onder handen te nemen. Een verkoper van BMW-, MINI- en Motorrad- onderdelen, accessoires en lifestyleproducten verdient immers een webshop die niet alleen up-to-date is, maar ook ruimte biedt aan nog meer groei. Bovendien verdienen haar bezoekers de allerbeste webshop beleving: luxe, snel, feilloos. Als een BMW, zeg maar. 

Text image
Text image

Magical discovery

Dus kwamen we bij Ekris binnen met een stip op de horizon: een website waar je weer jaren mee vooruit kan. Met behulp van onze methode Vragen-Stellen-Tot-Je-Erbij-Neervalt, bepaalden we samen met Ekris de ideale route naar die eindbestemming. We namen plaats op de bestuurdersstoel, de bijrijdersstoel én op de achterbank om de beleving van elke mogelijke klant, particulier of zakelijk, te doorvoelen en perfectioneren. 

Breakthrough

Toen we de definitieve wensenlijst compleet hadden, trokken we de motorkap open en begonnen te sleutelen. We vergrootten de schaalbaarheid en filtermogelijkheden, vervingen verouderde onderdelen en voegden extra slimmigheidjes toe voor Ekris en haar webshopbezoekers. We gingen door met optimaliseren en innoveren tot we met overtuiging konden zeggen: ‘Deze webshop biedt een premium user experience’. Vervolgens tilden we ook het design van de webshop naar een hoger niveau, zodat ook dat weer volledig BMW ademde. Oh, en toen deden we dit alles óók nog even voor de MINI- en Motorrad-delen van de webshop.

Al zeggen we het zelf: het resultaat mag er zijn! Maar belangrijker nog: het resultaat blijft altijd in beweging. Want omdat we bij Blue Dragon altijd blijven meedenken, anticiperen en prikkelen, lopen de feiten achter óns aan. 

Text image

LET’S MEET.

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen één werkdag terug voor het maken van een vrijblijvende kennismaking.