Campagnestrategie

INTERNET MARKETING BUREAU DICHTBIJ EINDHOVEN

Wil jij jouw merk naar een hoger niveau tillen? Internet marketing bureau Blue Dragon in de buurt van Eindhoven, helpt je verder! Dit doen we op het raakvlak van insights, creativity en technology. Hier is bijna alles mogelijk! Samen met jouw branchekennis halen wij de maximale impact uit jouw communicatie. Zo krijgt internet marketing bureau Blue Dragon, dichtbij Eindhoven het voor elkaar!

Het hoofdkantoor van Blue Dragon bevindt zich vlak langs de A2. Vanuit Eindhoven ben je er dus in no-time! Je kunt bij ons terecht voor onder andere merkanalyses, customer experience, productie en activatie, SEO en marketing automation. Ben jij op zoek naar een internet marketing bureau in de buurt van Eindhoven voor een volledige strategie? Kijk dan niet verder!

Blue Dragon is hét internet marketing bureau voor jou! Bij Blue Dragon kun je terecht voor een volledige strategie. Analyses, strategieën maar ook de uitvoering en evaluatie. Je vindt het allemaal dichtbij Eindhoven bij internet marketing bureau Blue Dragon. Maar daar houdt het niet op! We blijven continu optimaliseren… and then you spit fire!

ONZE RESULTATEN IN DE BUURT VAN EINDHOVEN

Op zoek naar een internet marketing bureau dichtbij Eindhoven dat resultaten boekt? Iedereen kan heel hard roepen dat ze de beste zijn. Wij, bij internet marketing bureau Blue Dragon, doen we daar niet aan. We laten onze resultaten liever voor zich spreken. Lees daarom hier over twee toffe cases:

EKRIS

Ekris vroeg om hulp bij de ontwikkeling van een nieuwe online shop. Ze waren op zoek naar een internet marketing bureau in de buurt van Eindhoven dat kon zorgen voor kwalitatieve leads en conversies. Blue Dragon schoot ze te hulp en ontwierp een nieuwe webshop én nam de online marketing van Ekris over. Zo realiseerden we een omzetstijging van wel 37%! Maar we zijn nog lang niet klaar. We blijven jagen naar nog meer conversies met bijvoorbeeld dynamische retargeting!

BANNING

Advocatenkantoor Banning stond als een huis. Zij vroegen Blue Dragon om het merk en de communicatie ‘future proof’ te maken. Laten we daar nu eens super goed in zijn!

Ons merkconcept werd met veel enthousiasme ontvangen: ‘This Is How We Do It.’, als in zo is het en niet anders. Door de advocaten af te beelden in de meest onmogelijke poses verbeelden we de drang naar uitdaging. Nu is banning helemaal klaar om tot het uiterste te gaan!

Ben jij al benieuwd naar meer van onze cases? Neem vooral even een kijkje. Wij zijn er namelijk heel erg trots op!

Campagnestrategie

WAAROM ONS INTERNET MARKETING BUREAU?

Op zoek naar een internet marketing bureau dichtbij Eindhoven dat echt álles kan? Dan ben je bij Blue Dragon aan het juiste adres! Wij staan klaar om jouw merk ijzersterk te maken. Wij houden wel van een uitdaging! Heb jij een toffe case die bij ons zou kunnen passen? Neem dan vooral contact met op met internet marketing bureau Blue Dragon! Of kom gewoon een keer langs voor een goede kop koffie.

LET’S MEET.

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen één werkdag terug voor het maken van een vrijblijvende kennismaking.