Campagnestrategie

ONLINE MARKETING BUREAU DICHTBIJ EINDHOVEN

Op zoek naar een online marketing bureau in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Blue Dragon op de juiste plek. Ons hoofdkantoor ligt in Den Bosch, maar je bent er in no-time vanuit Eindhoven. We bevinden ons namelijk raaks langs de A2.

Op het raakvlak van insights, creativity en technology is bijna alles mogelijk! Je kunt bij Blue Dragon terecht voor onder andere marktonderzoek, design, online advertising en conversie optimalisatie. Maar ook technologie is onmisbaar geworden voor ieder online marketing bureau nabij Eindhoven. Daarom biedt Blue Dragon ook Web & app development, gamification, database management en nog veel meer… you name it, we make it! Voor welk platform of kanaal dan ook.

Wij zijn dan ook niet zomaar een online marketing bureau rond Eindhoven. Blue Dragon is een full-service online marketing bureau. Wij kijken altijd naar the-bigger-picture. Zo halen wij meer impact uit jouw communicatie. Kom langs voor meer informatie én natuurlijk voor een goede kop koffie!

ONZE RESULTATEN IN DE BUURT VAN EINDHOVEN

Heel hard roepen dat we de beste zijn? Daar doet online marketing bureau Blue Dragon niet aan! Bij Blue Dragon overtuigen we je liever met resultaten. Wij zijn niet gespecialiseerd in een markt of branche, maar in ons vak! Zo hebben we al mogen werken voor de tofste merken. Lees hier over twee van onze toffe cases:

ONNIVA

Copaco is een grootheid op het gebied van ICT in Eindhoven. Haar Cloud diensten zitten momenteel ook flink in de lift. Ze waren op zoek naar een online marketing bureau dichtbij Eindhoven dat leads kon genereren voor deze dienst.

Voor deze dienst hebben we een nieuw merk gecreëerd: ‘Onniva independent cloud solutions’. Samen met een gloednieuwe website, uitgerust met keuzehulp zorgden we ervoor dat de vraag explosief steeg. Maar we gaan door! Wij zijn een online marketing bureau nabij Eindhoven dat continu blijft optimaliseren.

BATA INDUSTRIALS

Onder de naam ‘Radiance’ bracht Bata Industrials een nieuwe lijn veiligheidsschoenen uit. Blue Dragon kreeg de uitdaging om een productcampagne te ontwikkelen die echt opvalt. En dat hebben we dan ook zeker gedaan!

De markt wist niet wat ze overkwam! Spierbundel Boost Master Bob werd door Blue Dragon tot leven geroepen. Doordat deze collectie geïntroduceerd werd door een sportieve bebaarde tattooman, viel hij op als nooit tevoren! Dat kan natuurlijk maar één online marketing bureau dichtbij Eindhoven zijn. Blue Dragon krijgt het voor elkaar!

Benieuwd naar meer van onze cases? Wij zijn er enorm trots op, dus neem vooral een kijkje!

WAAROM ONLINE MARKETING BUREAU BLUE DRAGON?

Samen met Blue Dragon zorg jij ervoor dat je merk tot grote hoogte stijgt. Bij online marketing bureau Blue Dragon in de buurt van Eindhoven, slaan we graag de handen ineen om jouw merk supersterk te maken. Of het nu om een ijzersterke campagnestrategie gaat of om opvallende contentcreatie, Blue Dragon kijkt altijd naar the-bigger-picture. Wij houden namelijk best veel van ons werk. Heb jij een uitdaging voor een online marketingbureau in Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op, of kom een keer langs voor een goede kop koffie.

LET’S MEET.

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen één werkdag terug voor het maken van een vrijblijvende kennismaking.