WHAWOWA

BATA INDUSTRIALS

Boek soortgelijke resultaten
Text image

CURIOUS MINDSET

Bata Industrials ontwikkelde een unieke collectie veiligheidsschoenen, speciaal voor vrouwen. Bestond zoiets nog niet? Nee, eigenlijk niet. De productielijn werd wereldwijd de allereerste die volledig gericht is op vrouwen en hun specifieke wensen. Ons werd gevraagd de collectie een naam en gezicht te geven, inclusief campagne.


MAGICAL DISCOVERY

Een bijzondere collectie verdient een bijzondere naam. Een naam die opvalt, misschien een beetje vervreemdend is én laat doorschemeren waar het product voor staat. De nieuwe lijn omvatte alles waar vrouwen in industrie, logistiek en andere fysiek risicovolle branches behoefte aan bleken te hebben. This collection of safety shoes delivers what women want. What women want: Whawowa.

Het productconcept haakt in op women’s empowerment. Dit voelde wat clichématig, dus kozen we ervoor dit niet letterlijk te benoemen. Bata Industrials vindt het namelijk niet meer dan logisch dat deze vrouwencollectie bestaat. De campagne is volledig door ons uitgewerkt, van foto- en videoshoot tot en met alle middelen en kanalen die Bata Industrials nodig heeft. In beeld en sfeer zetten we vrouwen super sterk neer, passend bij het vertrouwen dat deze veiligheidsschoenen geven tijdens het werk.

Text image
Text image

BREAKTHROUGH

Met deze complete concept-to-execution aanpak hebben we gezorgd dat de positionering, promotie en verkoop van deze collectie een internationaal succes werd.


Full width image

LET’S MEET.

Gewoon eens babbelen over jouw vraagstuk of nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen één werkdag terug voor het maken van een vrijblijvende kennismaking.